Under gårdagen släpptes biljetterna till tre exklusiva föreställningar av Carolas show Elvis Barbra och Jag på Tyrol i Stockholm. Föreställningarna var ämnade att sätta punkt för Carolas pågående turné. På grund av både försäljningstryck och varmt publikmottagande förlängs nu spelperioden. Elvis Barbra och Jag sätts upp som krogshow på Tyrol under hösten 2011.

Startskottet för showen som skulle bli Elvis, Barbra och Jag hade premiär i Dalhalla den 3e juli 2010 och var en show fylld av odödliga låtar som förgyllt Elvis Presleys och Barbra Streisands fantastiska karriärer. Showen har kommit att bli en hyllning till Carolas barndomshjältar, där Carola gör en personlig tolkning av de klassiska låtarna som har följt henne sedan barndomen.

Carola har dragit storpublik till Gröna Lunds scener sedan 80-talet. När hon nu återvänder till tivolit är det för att förlänga sin första krogshow – den kritikerrosade showen Elvis, Barbra och Jag.

Det känns som en perfekt final. Jag kan inte tänka mig ett mer folkkärt och mer festligt ställe än Tyrol att lira rock på. Det är nära och intimt, högt i tak och luftigt på en och samma gång. Allt kan hända, säger Carola.

Första föreställningen av Elvis, Barbra och Jag på Tyrol äger rum den 30 september, den sista den 19 november. Biljetterna till den förlängda spelperioden på Tyrol släpps till försäljning på Ticnet idag.

För mer information kontakta Tina Landelius, T.f. Informationsansvarig Gröna Lund M: +46 765-40 44 31 E: tina.landelius@gronalund.com.

Vid intervjuförfrågningar kontakta Assefa Kommunikation AB. Lili Assefa
M: +46 707 27 77 43

Biljetter
www.ticnet.se
www.lifeline.se

Skrivet 1 april, 2011 av Admin